Preloader Image
 • “Supruga i ja vjenčali smo se 26.9.2020, i imali smo sreće što smo odabrali DJ Symarta (i njegovog kolegu na saksofonu) da nam sviraju. Momci su fantastični, savršeno su pogodili štimung. Martin je pristojan, profesionalan i susretljivi. Lako smo se sve dogovorili i oko ničeg nisu komplicirali iako mi do zadnje nismo znali što će biti s svadbom (pandemija + najave kiše, a vjenčanje na otvorenom). Šator je spasio stvar, a DJ Symart zakuhtao atmosferu i napravio pravi party. Apsolutna preporuka.”
  Dragan V.
 • “Martin je jako pristupačan dečko, profesionalan, ljubazan i najvažnije uvijek nasmijan 😃 svirao nam je na svadbi i definitivno ga preporučam svima koji žele opuštenu i zabavnu atmosferu na vjenčanju.”
  Ana M.
 • “Jako nam je drago što smo uspjeli doći do DJ Symarta preko preporuke od prijatelja. Imali smo svadbu s kombinacijom stranih i domaćih uzvanika, i on je prilagodio playlistu apsolutno svakom tipu publike. Nema osobe koje nije hvalika DJ-a sa svadbe. Apsolutno preporučam!”
  Tamara M.
 • “Bolje nismo mogli tražiti. Martin nam je svirao na svadbi u lipnju 2019. godine. Znači ugodna i jednostavna komunikacija, odlična muzika i zadovoljni gosti. Pušteno je sve što smo dogovorili, te uz njegove dobronamjerne i profesionalne sugestije pogođeno je sve u detalj. Svaka preporuka! 🙂”
  Nikola U.